Уеб дизайн – уеб страници

Ние разработваме сайтове вече над 7 години. Зад гърба си имаме куп реализирани продукти и участия в разработката и програмирането на други мащабни уеб проекти. Вземали сме участия в създаването на големи онлайн магазини, онлайн игри, сайтове за запознанства, CMS системи и др.

Разполагаме с ресурс от специалисти и ключови фигури в българското онлайн пространство.
Екипът ни е участвал и е печелил множество състезания, свързани с ИТ сектора и визуалните изкуства.

Уеб сайтовете, които разработваме, са леки, бързи, удобни и сигурни. Винаги успяват да грабнат и задържат за максимално време посетителя. За реализацията на един уеб сайт ние използваме само съвременни техники за програмиране. Всички те, съчетани с абстрактните виждания на нашите дизайнери, оформят качествен продукт, за който конкуренцията ви може само да завижда.

Уеб сайтовете, които правим са важни от ваша и от наша гледна точка. Това е така, защото вие желаете да предлагате услугите или да продавате продуктите си в неограничени пространства, по цял свят. А ние да се похвалим пред света с качествения  уеб сайт, който сме произвели за вас. Уеб сайтът е продуктът, с който можете да запознаете света с корпоративната си идентичност само чрез един клик на мишката.  Ние смятаме, че сме достойни да представим всеки един бизнес в най-добрия му блясък в интернет.

Можем да ви помогнем в изграждането на:

  • Статични и динамични уеб сайтове
  • Дизайн и редизайн на уеб сайт
  • Личен уеб сайт –  включващ книга за гости, галерии и др.
  • Изработка на онлайн магазин
  • Сайт за запознанства, социална мрежа
  • Фирмен уебсайт
  • Индивидуални програмни продукти, уеб приложения
  • Изработка на мобилен уеб сайт и др.

Свържете се с нас, за да обсъдим вашите идеи. Предлагаме безплатни консултации за провеждането на вашето успешно онлайн присъствие.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

many type of web design

8 популярни уеб дизайна за 2020 г.8 популярни уеб дизайна за 2020 г.

Технологичните разработки все повече се развиват и променят, както и появата на актуални дизайни на уебсайтове. Наистина има няколко категории дизайн, които не са се променили, а именно минималистичният стил